Voip Telefonie

Voice over IP

 

‘Zakelijke telefonie zoals het hoort’

VoIP staat voor ‘Voice over IP’ en maakt telefonie mogelijk over het internet. Zo is het mogelijk om via één netwerk, zowel te kunnen telefoneren als gebruik te kunnen maken van het internet. De telefooncentrale wordt hierdoor overbodig, en bevindt zich nu in de cloud.

Middels VoIP telefonie van WDO IT is de organisatie optimaal bereikbaar. Geen zorgen meer om de bedrijfstelefonie, wij nemen deze zorgen tot ons. Een nieuwe medewerker binnen de organisatie, een functionaliteit toevoegen of zakelijk bereikbaar zijn in het buitenland? Wij regelen het voor u!

Flexibiliteit

Doordat de telefooncentrale zich in de cloud bevindt, kan er gemakkelijk geschakeld en/of aangepast worden. Thuiswerken met je zakelijke nummer, een wachtmuziekje plaatsen op je lijn, het is zo geregeld.

Professionaliteit

Door de vele functionaliteiten komt de bedrijfstelefonie veel professioneler over op uw klant. Hiernaast kan veel overbodige bekabeling op kantoor weg, waardoor de werkplek er een stuk netter uit ziet. Wel zo fijn wanneer uw klant langskomt.

Up to date

Wij houden de telefooncentrale up-to-date voor je. Hierdoor is de centrale voorzien van de laatste beveiligingsupdates & functionaliteiten. Hiernaast staat uw VoIP centrale in een datacenter dat extreem goed beveiligd is.

Uitstekende support

Één belletje naar de support afdeling en zij maken dezelfde dag nog een account aan, wijzen je een telefoonnummer toe of plaatsen een keuzemenu. Wil je iets wijzigen, toevoegen of verminderen? Een telefoontje of mailtje en het gebeurt!

Crazy VoIP deals

ISDN stopt per 1 september 2019. Is dit een probleem? Nee hoor! Er zijn meerdere alternatieven voor deze verouderde telefonieoplossing. Één van deze alternatieven is VoIP telefonie en daarom heeft WDO IT nu de Crazy VoIP deals! Vanwege succes is de actie verlengd. Stap nu nog over naar het WDO IT hosted VoIP platform, en geniet van hoge kortingen tot gratis installatie.

Ondanks dat 2019 nog ver weg lijkt, is het verstandig nu al op zoek te gaan naar een geschikt alternatief. Voor je het weet is het september 2019. Neem vandaag nog contact met ons op en wij doen vrijblijvend een vergelijkingsonderzoek welke voordelen VoIP telefonie uw organisatie brengt.

Zakelijke telefonie zoals het hoort?

Neem contact op