Cloud

Cloud

‘Veilig, overal en altijd kunnen samenwerken’

Werken in de ‘cloud’ is een term in de ICT-branche die niet meer weg te denken is. Steeds meer MK-bedrijven werken in de cloud, omdat dit de productiviteit van de organisatie verhoogd. Uw personeel kan vanaf elke locatie met een internetverbinding aan de slag en heeft uw belangrijke gegevens direct voor de hand. Wanneer u gegevens in de cloud opslaat is dit eveneens toegankelijk voor uw collega’s en kan er op een slimmere manier worden samengewerkt. Dit zijn slechts enkele voordelen van het werken in de cloud. WDO IT biedt verschillende clouddiensten en kan u adviseren of werken in en met de ‘cloud’ ook voordelen voor uw bedrijf biedt.

Online werkplek

De cloud welke WDO IT heeft ontwikkeld kan naast de applicaties mail en documenten delen ook uw specifieke branche applicaties toepassen. Hierdoor hoeven geen dure investeringen meer plaats te vinden en kan uw personeel middels onze ‘Online werkplek’ de productiviteit verhogen. Er vinden dagelijkse backups plaats en hulp op afstand is inbegrepen wanneer werkzaam in onze ‘Online werkplek’.

– Bedrijfseigen programma’s
– Geen dure investeringen servers
– Dagelijks backups/remote support

Hosted Exchange

Geen server, geen probleem!

Wilt u op een efficiënte manier met uw documenten, e-mail, agenda’s en adressenlijsten omgaan? Dan is Hosted Exchange een geschikte oplossing voor uw organisatie. U hoeft geen eigen server te beheren en zo verspilt u geen tijd aan software updates of een server draaiende houden.

– Mail, agenda en documenten delen.
– Software updates worden gedaan.
– Geen eigen servers

Office 365

Office-applicaties overal beschikbaar

Wij werken met Office 365 en via dit platform beschikt u over alle Office-applicaties als Word, Outlook, Excel, etc. Elke gebruiker kan maximaal 5 apparaten gebruiken om deze applicaties te beheren. Overal toegang tot uw data en het staat veilig opgeslagen in de Microsoft-cloud.

– Office 365 (5 apparaten per gebruiker)
– Makkelijk deelbaar
– Online en offline werken

Remote Backup

Is uw bedrijfsdata u ook zoveel waard?

Uw gegevens zijn een erg belangrijk onderdeel van uw werk. Daarom is het belangrijk dat deze gegevens veilig zijn en niet verloren kunnen raken. Met onze betrouwbare backup kunt u kiezen welke gegevens worden opgeslagen en de duur van opslag. Deze backup verzorgen wij op afstand en onze backup tool verzorgt onder meer Windows, Apple, Linux, Microsoft Exchange en SQL servers.

– 30, 60 dagen of langer
– Data veilig buiten eigen organisatie
– Back up plan

Website Hosting

Uw website altijd online

Wij hosten graag uw website en doen dit middels ‘shared’, ‘dedicated’, of ‘VPS’ hosting. Hierdoor betaalt u altijd de juiste prijs en is uw website in een veilige omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd online is.

– Altijd online
– Juiste prijs door kiezen welke vorm hosting
– Geen investering in eigen server

Mijn cloud omgeving laten beheren door ICT professionals.

Netwerkbeheer