Over Ons

Deskundig, professioneel en gedreven

WDO IT zorgt ervoor dat uw netwerk online blijft. Downtime voorkomen is waar wij in gespecialiseerd zijn. Wij zijn er voor het gehele MKB om alle ICT vraagstukken weg te nemen dan wel te verhelpen.

Wij zijn een jong en dynamisch team met up-to-date kennis betreffende de ICT sector. Op de hoogte blijven van de markt ontwikkelingen is voor ons een must, waardoor wij onze klanten de beste ICT oplossingen kunnen bieden. Door de technologische vernieuwingen te monitoren, blijven wij onze kennis in huis vergroten. Ons doel is dan ook om onze klanten middels een fijne samenwerking te ‘ontzorgen’ op het gehele ICT gebied.

De kracht van WDO IT ligt in de persoonlijke benadering en het meedenken met de klant. Elk bedrijf heeft met andere issues te maken en wij zoeken samen naar de oplossingen welke voor u werken. Onze diensten kunnen worden toegepast in elke branche. De persoonlijke benadering laat zich terug zien in de samenwerking met WDO IT. De helpdesk kan in duidelijk, begrijpbare taal overbrengen hoe een probleem verholpen moet worden. Lukt dit niet, dan staat een medewerker zo snel mogelijk ter plaatse om het ICT probleem te verhelpen.

”Op de hoogte blijven van de markt ontwikkelingen is voor ons een must”

Persoonlijke aandacht, kennis en professionaliteit zijn waarden waar WDO IT veel aandacht voor heeft. Deze waarden hebben andere automatisering organisaties ook en moet hierdoor worden ervaren. Wanneer u met een vraagstuk zit nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek en kunt u ervaren hoe wij met deze waarden omgaan.

“Met WDO IT aan uw zij, zijn IT problemen voorbij.”

Waarom WDO IT? 

  1. Persoonlijke aandacht: een geslaagde samenwerking komt alleen tot stand met voldoende aandacht voor elkaar.
  2. Kennis: wij doen er alles aan om ons kennisniveau betreffende de ICT branche hoog te houden. Zo kunnen wij u voorzien van de meest geschikte oplossingen.
  3. Professionaliteit: wij werken met een passend service-contract, op maat samengesteld naar de wensen en behoeften van uw organisatie.
  4. Kwaliteit: betrouwbare automatisering vindt alleen plaats met kwalitatieve en duurzame hard- en software. Hierdoor werken wij uitsluitend met hoogwaardige A-merken.
  5. Veiligheid: uw servers en netwerk worden 24/7 bij ons bewaakt en de dagelijkse back-up zorgt dat gegevens niet verloren raken.
  6. Ontzorgen: Wij begrijpen dat u uw tijd wilt besteden aan uw eigen bedrijfsvoering. Wanneer WDO IT uw beheer tot zich neemt heeft u hier geen omkijken meer naar.

In deze branches zijn wij o.a. actief. 

Werken bij deze leuke organisatie ICT’ers?

Vacatures