Netwerkbeheer

                                                  Netwerkbeheer

‘Hogere productiviteit, ICT expertise en zorgeloos werken’

Regelmatig komt het voor dat netwerken en systemen niet helemaal werken zoals we willen. Hiervoor moet kennis in huis zijn om deze weer optimaal te laten functioneren. Naast de kennis die hiervoor nodig is, moet er ook tijd beschikbaar zijn. De dagelijkse werkzaamheden worden vertraagd, door de ICT omgeving welk de aandacht vereist. Irritatiepunten welke veel organisaties bekend doet voorkomen.

WDO IT kan deze zorgen wegnemen en het ICT beheer tot zich nemen. Door deze manier van werken haalt u de expertise van ICT professionals in huis en kunt u zich onbezorgd met uw werkzaamheden bezighouden.

Standaard in onze SLA:

24x7 monitoring netwerk

Remote support

Dagelijkse back-up

IT Security

Korting op werkzaamheden

Mail-relay en spamfilter

Advisering

Waarom uw ICT uitbesteden?

De productiviteit van de werknemers gaat omhoog, aangezien zij zich niet met de ICT bezig hoeven te houden. Veel storingen of problemen worden voorkomen nog voor zij daadwerkelijk plaatsvinden, middels de monitoring van uw netwerk. Uw ICT kosten zijn vooraf bekend en veelal lager dan iemand intern in dienst te nemen. Mocht er iets met uw ICT omgeving aan de hand zijn, is er een helpdesk bereikbaar welke zo snel mogelijk met uw probleem aan de slag gaat. Door hulp op afstand te bieden kan uw computer worden overgenomen en is het probleem vaak snel verholpen. Uw servers en netwerken worden goed beveiligd door onder andere elke dag een backup te maken. Hierdoor kan bedrijfsdata niet verloren raken. Kort door de bocht hoeft u zich niet meer druk te maken om uw ICT omgeving, dit doen wij voor u.

5 voordelen:

    ICT kennis van professionals

   Hogere productiviteit

   Snel hulp bij noodgevallen

  Bescherming ICT omgeving

  Geen ICT zorgen

Uw bedrijfsdoelstellingen eenvoudiger behalen door de slimme inzet van ICT?

Neem contact op